O nas

SET-TRADE je inovativno podjetje z bogatimi izkušnjami in izdelanim renomejem na področju proizvodnje izdelkov iz plastičnih mas in iz epoksidnih smol. Velja za zanesljivega partnerja in kakovostnega proizvajalca. S svojimi produkti dopolnjuje poslovanje podjetja Erplast, ki samostojno deluje že od leta 1975, obe pa sta že konec 90-ih letih prejeli certifikat kakovosti ISO 9001.

Na začetek. Stanislav Eržen je temelje današnjega podjetja ERPLAST začel postavljati v osemdesetih letih z nakupi prvih stružnih avtomatov ter strojev za brizganje plastičnih mas. Leta 1998 je ustanovil tudi podjetje SET-TRADE, ki se ukvarja s predelavo epoksidnih smol. Na novo družbo je prenesel razvoj novih izdelkov, trženje in tudi del proizvodnje brizganje plastike.

Pomembna prelomnica se je pisala leta 1999, ko sta podjetji SET- TRADE in ERPLAST naredili prve korake k izgradnji sistema kakovosti v skladu s standardom ISO 9001. Pridobljeni certifikat jima potrjuje pravilno poslovno usmeritev, ki se odraža tudi v tem, da so v podjetjih vedno pripravljeni prisluhniti potrebam, željam in pričakovanjem kupcev.

Do danes si je podjetje s kakovostjo proizvodnje in ustreznimi tržnimi prijemi na trgu ustvarilo dobro ime in sloves zanesljivega partnerja na področju proizvodnje izdelkov iz epoksidnih smol in plastičnih mas. Usmerjeno je v prihodnost in se poslužuje sodobnih visoko tehnoloških strojev ter vedno znova posodablja trenutne zmogljivosti.